Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
nieuwbouw & renovatie duurzame energie service & onderhoud
Naar website

Uitgelicht

Installatiebrede ontzorging ook iets voor u?

We merken dat onze klanten steeds vaker vragen om installatiebrede ontzorging van A tot Z. Dat kan zijn het installeren van bijvoorbeeld verwarming, verlichting, beveiliging (inbraak of brand), zonnepanelen of draadloze netwerken. Niet geheel verwonderlijk, want het is toch fijn en tijdsbesparend om slechts met één bedrijf te hoeven schakelen.

Uitgebreide dienstverlening
Sinds de overname van Installatiebedrijf Boerma in november jl. bieden wij een uitgebreide dienstverlening aan, waar u terecht kunt voor al uw installatiewerkzaamheden voor uw woning of bedrijf. Dat een aantal van onze klanten daar nu al gebruik van maakt, merken wij al een beetje. Zo zien wij dat de vraag naar elektro- en watertechnische installaties afgelopen maanden al iets is toegenomen. Dit betreft voornamelijk zaken als zonnepanelen, zonneboilers, verwarming en warmtepompen.

Synergie
Daarnaast weten nieuwe klanten, met name bouwbedrijven, ons ook steeds beter te vinden en doen we vaker mee aan grotere opdrachten in de aanbestedingsmarkt. Een mooi begin van de synergie tussen onze bedrijven: Ewald en IB Boerma. Natuurlijk fijn dat we zowel particulieren, kleine bedrijven als grote ondernemingen installatiebreed kunnen ontzorgen. Het belangrijkste is en blijft uiteraard dat onze kwaliteit bovenaan blijft staan.

Meer weten?
Wilt u meer weten wat wij zoal voor u kunnen betekenen, klik dan hier.

Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact