Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
nieuwbouw & renovatie duurzame energie service & onderhoud
Naar website

Uitgelicht

Ewald zorgt voor extra clubgevoel bij de muziekvereniging via een hightech touchscreen

Na een intensieve periode van ontwikkeling heeft Ewald een hightech touchscreen, genaamd het digitale prikbord, aan het clubgebouw van Stichting Opus geleverd. Dit prikbord wordt gebruikt door de muziekvereniging Pasveerkorps in Leeuwarden.

Het digitale prikbord
Het digitale prikbord is een groot, opvallend en interactief scherm waarop de vereniging berichten kan achterlaten voor haar leden. Ook leden kunnen via dit bord allerlei zaken met elkaar delen. Deze touchscreen toont daarnaast advertenties van sponsoren, twitter berichten, memo’s en is een actuele bron van informatie. Het scherm kan dus op veel verschillende manieren worden ingezet en is volledig naar smaak en (huis)stijl in te richten. Met name voor bedrijfskantines, supermarkten en sport- en muziekverenigingen kan dit scherm interessant zijn door de vele opties.

Wilt u meer informatie?
Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over het digitale prikbord? Kom dan eens langs bij Ewald, dan laten wij u graag geheel vrijblijvend een demonstratie zien. U kunt zich hier aanmelden. 

Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact